Acupunctuur

Acupunctuur heeft inmiddels als complementaire geneeswijze een vaste plaats verworven binnen de gezondheidszorg. De methode en de filosofie erachter zijn al heel oud en hebben zich in de loop der tijden voortdurend aangepast en veranderd.

De laatste jaren verschijnen er steeds meer wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat acupunctuur effectief is bij een groot aantal aandoeningen. Nieuwe inzichten in de werking van het centrale zenuwstelsel en het neuro-hormonale systeem verklaren hoe en waarom acupunctuur zo goed werkt. Acupunctuur is inzetbaar bij een breed scala aan lichamelijke en psychosomatische klachten. Een overzicht vindt u op:

https://www.acupunctuur.nl/pages/indicatielijst-who

Als u zich afvraagt of acupunctuur zou kunnen helpen bij uw klachten, neem dan gerust contact op met onze acupuncturist.

U heeft geen verwijzing nodig voor een behandeling acupunctuur.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden acupunctuurbehandelingen, afhankelijk van uw polis, als de behandelaar is aangesloten bij een beroepsvereniging. Voor ons is dat de N.V.A.

Zie voor meer informatie de site van de beroepsvereniging N.V.A. (www.acupunctuur.nl) en de patiëntenvereniging (www.npva.nl).